Pakej Murah Ho Chi Minh 3 Hari 2 Malam

Assalamualaikum, salam sejahtera dan hai abang kakak semua masih ingat Amin sini kat Vietnam? kalau ingat saya terima kasih banyak. Kalau baru jumpa website ini. Sini saya nak kongsi pakej murah Ho Chi Minh 3 hari 2 malam kepada abang kakak semua. 

Amin dah bawa ramai pengunjung dari Malaysia. Indonesia, Singapura, Brunei dan Thailand pun ada. Company Amin nama Aaminn Tour & Travel. Dah lebih 4 tahun Amin bawa orang melancong dan shopping Vietnam.

Sini Amin nak kongsi banyak lagi pasal pakej murah Ho Chi Minh 3 hari 2 malam. Amin ada buat pakej ground (takde tiket kapal terbang) dan pakej All-In termasuk tiket kapal terbang. 

Amin cerita pasal pakej ground dulu. Sebab ramai datang nak pakej ground saja. 

Dalam pakej ini lagi murah kalau datang ramai-ramai. Kalau datang 15 orang keatas Amin bagi 320 ringgit seorang. Sudah termasuk hotel, transport (termasuk pemandu), makan minum (3 kali sehari), tour sungai Mekong, jalan-jalan pergi tempat shopping, kedai borong dan kilang kain. 

Ini itinerary Amin kongsi dengan abang kakak semua tengok.

Itinerary Ho Chi Minh 3 hari 2 malam

Hari satu

  • jemput kat airport
  • check-in hotel
  • pergi jalan-jalan shopping dan kedai borong tudung
  • pusing bandar Ho Chi Minh¬†
  • pergi Hard Rock Cafe HCM
  • makan malam
  • shopping malam kat Benh Thanh Market

Hari dua (tour sungai Mekong)

  • sarapan (dah masuk dalam pakej)
  • 7.45 pagi berkumpul untuk tour sungai Mekong (lawat 4 buah pulau)
  • singgah tempat shopping sebelum sampai jeti

Senarai aktiviti sungai Mekong nanti:

  1. naik bot besar sambil minum air kelapa (dah termasuk dalam pakej)
  2. lawatan sambil belajar tengok tempat proses gula-gula kelapa
  3. lawat kebun lebah madu
  4. ambil gambar dengan ular
  5. naik kereta kuda
  6. makan tengahari dan solat untuk muslim (dah masuk dalam pakej)
  7. makan buah sambil dengar orang Vietnam nyanyi
  8. naik sampan
pakej murah ho chi minh 3 hari 2 malam
  • pukul 3.30 petang balik bandar Ho Chi Minh
  • singgah kilang kain
  • pukul 5.00 petang sampai hotel
  • rehat, mandi dan solat
  • shopping malam kat Benh Thanh Market
  • makan malam (dah masuk dalam pakej)

Hari tiga

  • sarapan (kalau sempat)
  • check out hotel
  • shopping di Ben Thanh Market (kalau sempat)
  • hantar pergi lapangan terbang¬†

Hari kedua saya boleh cakap sangat penat ada banyak aktiviti dan tempat shopping. Customer(pelanggan) saya banyak puas hati dan happy dapat jalan-jalan dan shopping di Ho Chi Minh.

Ini saya bagitau harga pakej Ho Chi Minh 3 hari 2 malam

  • RM450 seorang (kalau datang 2-4 orang)
  • RM399 seorang (kalau datang 4-8 orang)
  • RM350 seorang (kalau datang 9-14 orang)
  • RM320 seorang (kalau datang 15 orang keatas)

Harga budak bawah 8 tahun saya bagi separuh harga dewasa dan tak kena bayar untuk bayi bawah 3 tahun. 

Amin buat harga semua sama. Customer Singapura, Brunei, Indonesia dan Thailand semua harga sama dengan customer Malaysia.

Kalau nak booking sekarang atau tanya lagi. Boleh WhatsApp Amin dekat nombor ini.

Boleh tanya saya kalau nak bawa group ramai. Jangan risau. Saya ada dua buah bas (30 seater) dan dua buah van (14 seater).

Terima kasih banyak datang website Aaminn Tour & Travel. Nanti saya tulis lagi cerita pasal Dato Aliff Syukri pernah datang dua kali dengan Aaminn Tour & Travel. Dia sangat baik dan suka jalan sini. Boleh tengok video sini dia nyanyi dekat Amin. huhu

Nanti jumpa office(pejabat) Aaminn Tour & Travel kat Ho Chi Minh. Terima kasih abang kakak semua banyak pakej murah Ho Chi Minh 3 hari 2 malam sini. Muahhh

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *